Ideální dárek pro milovníky ušáků

Určitě jste již slyšeli o kočičích kavárnách, které se u návštěvníků těší velké oblibě. Co pro vás možná bude novinka, pak otevření králičí kavárny v Krakově.

Nachází se v centru města a je přístupná všem, kdo touží po relaxaci a odpočinku v příjemném prostředí. Interiér je vyzdoben v králičím stylu a detaily v příjemné růžové barvě. Kavárna je poté rozdělena na dvě části - zahrádku s ušáky a oddělený prostor, kde si vychutnáte kávu a dortík.

Messenger_creation_bd8b1f4d-df78-40e3-8664-fdf0b663c60c

Hlavní atrakcí jsou samozřejmě samotní králíci, kteří vytvářejí neodolatelnou atmosféru. Návštěvníci si mohou vybrat stůl poblíž zahrádky a pozorovat je v jejich prostředí. Vstup dovnitř je poté zpoplatněn (21.90 zł) a povolen dětem od sedmi let. Rezervace nepřijímají, pouze po vstupu lze zakoupit návštěvu na určitý čas. Během dne mají ušáci také dvě pauzy na odpočinek.

K dispozici je také široký výběr kávových nápojů, různé limonády a čerstvě upečené dezerty. Kavárna je bez obsluhy, platit lze hotově i kartou. Personál uvnitř je velmi příjemný a ochotný. Dorozumíte se polsky a anglicky.

Messenger_creation_d7dc699d-2d40-4d16-b8f4-ce0650f93b97

V králičí zahrádce čeká zákazníky poučení, jak se k chlupatým obyvatelům chovat a králičí teta na celý proces dohlíží. Většinou zde můžete strávit půl hodiny. Prostor je rozdělený na ohrádky, kde je doporučený počet lidí a pro ušáky dostanete seno se směsí bylinek. 

Králičí kavárna v Krakově se rychle stala oblíbeným místem jak pro turisty, tak pro místní obyvatele. Je to místo, kde se spojuje láska ke kávě s radostí z interakce se zvířaty, a vytváří se zde jedinečná komunita milovníků králíků.